Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestašni mužjak

VIDEO: Dupin 'napao' ronioca!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pogledajte kako je nestašni dupin pokušao ostvariti seksualni odnos s podvodnim fotografom.

Podvodni fotograf Michael Maes nedavno je snimio video u kojem je moguće vidjeti njegov neobičan susret s dupinom. Snimka prikazuje kako dupin pokušava ostvariti seksualni odnos s njim. U tom ga je pokušaju gurao na dno oceana trljajući se o njega.

>> VIDEO Dirljiva upornost koja slama srce...

Maes je ovaj video objavio kako bi ljudima pokazao da susreti s dupinom ne moraju biti uvijek radosni, već i potencijalno opasni. Upozorio je ljude da je riječ o teškim životinjama koje su dosta jake i ako primijete čudno ponašanje da izađu iz mora. 'Ovo sam napravio i zbog toga što volim dupine. Želim spriječiti ljude da ih ubijaju jer se ova nesreća dogodila zbog ljudskog neznanja. Uostalom, mi smo bili na teritoriju životinje. Njihov prostor, njihova pravila. Samo budite oprezni!', napisao je Maes ispod svog videa.

>> 'Muški delfini su većinom biseksualci'

Znanstvenici tvrde da je poznato da su dupini seksualna bića. Naime, početkom godine Sveučilište u Massachusettsu je provelo istraživanje koje je pokazalo da mužjak dupina ima jake veze s istim spolom te da su većinom biseksualci.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!" Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene