Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Riskirao život

VIDEO Muškarac u CRVENOJ majici svladao RAZJARENOG BIKA od 200 kg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesvakidašnja se situacija dogodila nedavno na prometnici u španjolskoj Malagi - pobjegavši iz kamiona mladi se bik 200 kilaš odlučio prošetati. Riskirajući život, svladao ga je vlasnik, klasičnim judo zahvatom.

Video prikazuje trenutak u kojem čovjek pobjeđuje bika u naponu snage i ruši ga na tlo, a snimio ga je jedan od očevidaca nesvakidašnje borbe.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

>>VIDEO Mladić zajahao 9-metarsku kitopsinu!

Moćni 200-kilaš star tek dvije godine, pobjegao je iz kamiona  i više od sat vremena trčao kraj automobila, ali ih i gurao na prometom zagušenoj cesti u Malagi, dok su vozači davali sve od sebe ne bi li mu se uklonili s puta.

Vrhunac drame se dogodio u trenutku kad mu se počeo približavati jedan od vlasnika, prigodno obučen u bikovima omiljenu boju, crvenu. Životinja se svom snagom zatrčala u njega, pokazavši pritom svu snagu razjarenog bika, oborio je čovjeka na tlo. U pomoć su dotrčali policajci i prolaznici, no suludo hrabri vlasnik ga je ipak sam uspio svladati i vještim judo zahvatom prizemljio bika 200-kilaša. Pogledajte video!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene