Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najveća riba na svijetu

VIDEO Mladić zajahao 9-metarsku kitopsinu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devetnaestogodišnji Chris Kreis s Floride, pecao je u Meksičkom zaljevu, kad se kraj broda pojavila kitopsina od devet metara. Chris je odlučio zajahati grdosiju, prijatelj je sve snimio, a video je postao You Tube senzacija.

Chris Kreis jednostavno nije želio propustiti priliku - kad je ugledao 9-metarsku kitopsinu, skočio je u vodu i zgrabio za peraje jednu od najvećih riba na svijetu. Jahao je kitopsinu nezaboravnih 20-tak sekundi, nakon čega se vratio u brod.

Pročitajte i ovo Mađari vade periske na Visu KAZNE I DO 200.000 KUNA Nevjerojatan postupak Mađara, na Viru izvadili perisku: "Rekao sam im da ne smiju, ne trzaju!" Ilustracija Strava u Unešiću UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ "Ljudi veće zvijeri od životinja": Neki monstrum objesio je vuka na prometni znak i ostavio poruku

'Kad sam je uhvatio i zajahao, počela se kretati, osjetila je povlačenje, a ja sam osjetio da me ne želi na svojim leđima, pa sam ubrzo pustio', ispričao je 19-godišnjak za američke medije, piše The Telegraph. Obzirom kako su u blizini zamijećene puno opasnije vrste, neustrašivi je Chris Kreis požurio nazad u sigurnost broda. Njegov je prijatelj snimio čitavu avanturu, a video je uskoro postao prava senzacija na YouTubeu, pa je u samo tjedan dana pogledan više od 200 puta.

>>VIDEO Udicu mu zagrizao morski pas! I to kakav!

Kitopsina je najveća živuća riba na svijetu, ali na glasu je kao nježni div oceana, koji se uglavnom hrani planktonima. Kako nije među ugroženim ili zaštićenim vrstama, mladić nije prekršio nijedan zakon. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene