Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priklješten za brod

VIDEO: Mrtav kit zapeo za pramac broda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kit dug 12 metara pronađen je mrtav uz pramac luksuznog Princess kruzera.

Mrtav ženski kit završio je priklješten uz pramac. Ovo je treći takav incident, u koji je uključena flotila tvrtke iz Aljaske. Vjeruje se da je kit bio ženskog spola, javljaju dužnosnici.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki misterij Priča koja ledi krv u žilama: U podrumu pronašli kostur tinejdžerice zamotan u tepih, 20 godina kasnije otkriveni strašni detalji Američki kruzer, ilustracija brzo širenje bolesti Zarazan virus poharao kruzere: Vlasti istražuju uzrok, simptome prijavilo više od 160 ljudi

Oni smatraju da je kit završio priklješten preko noći. Tijelo kita su maknuli službenici američke obalne službe, javlja Reuters. Otvorena je istraga, a brod je u popodnevnim satima nastavio svoje putovanje.

Oko desetak biologa i eksperata provjerava tijelo mrtvog kita, a provest će i autopsiju kako bi se utvrdio uzrok smrti. Još je nejasno da li će se poduzeti kakve legalne akcije protiv vlasnika broda. Moguće je da je kit bio već mrtav prije nego li se prikliještio za brod, rekli su dužnosnici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene