Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakva osveta!

VIDEO Otkrio da ga žena vara pa joj u auto istovario konjsko gnojivo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je Britanac postao poznat diljem svijeta nakon što je snimio svoju osvetu ženi koja ga vara.

Jedan je prevareni suprug odlučio osvetiti se svojoj supruzi i to na, za nju, najgori mogući način. Ona je, naime, otvorila profil na jednoj stranici za upoznavanje te je u informacije napisala kako njen suprug ne zna da ona traži nekoga i kako je on zapravo 'potpuni idiot' i 'potpuno lud'. 'Volim samo dvije stvari - svog konja i svoj kabriolet', napisala je na profilu.

Pročitajte i ovo Hrvoje Zekanović oglasio se Zekanović Zekanović o propucavanju Turudićeva automobila: "Svi znamo tko je kriv" Ogrebali mu auto i ukrali tablice "treba te biti sram" VIDEO Amerikanac koji je zavolio Balkan u Zagrebu doživio šok: "Vjerovao sam da je Hrvatska bolja od toga"

>> VIDEO Djevojčica (7) vozi auto, a njen tata ne vidi ništa loše u tome

Stoga je njen suprug odlučio te dvije stvari iskoristiti protiv nje te sve snimiti kako bi se supruga uvijek mogla podsjetiti na njegovu osvetu, piše Daily Mail.

Sakupio je velike količine konjskog gnojiva, spustio krov njenog automobila i istovario smrdljivi teret u njega. 'Na tvoju žalost, imam ključeve tvog dragocjenog kabrioleta. Pa da vidimo koliko sam lud', rekao je uzrujani suprug.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene