Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lijepa naša kod Dragog vođe

VIDEO Kako je hrvatska svakodnevica završila na TV-u u Sjevernoj Koreji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekipa domaćih zafrkanata na jedan od tipičnih propagandnih uradaka sjevernokorejske državne televizije namontirala je titlove s osvrtom na aktualna zbivanja u Lijepoj našoj.

U maniri urnebesno popularnih i već doduše pomalo prežvakanih montaža podivljalog Adolfa Hitlera koji uzrujano govori o gotovo svakoj zamislivoj temi, domaća ekipa zafrkanata 'pozabavila' se jednom od propagandnih snimki kojima sjevernokorejska državna televizija svakodnevno pere mozak građanima.

Pročitajte i ovo Sjevernokorejske vježbe gađanja super velikim raketnim bacačima - 4 super veliki bacači FOTO Stalno prijete, a sada su testirali ratne sposobnosti: "Imamo razorno oružje" Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin

Čini se da im je povod bila deložacija zadarske obitelji Vukić, čije su snimke nedavno šokirale dobar dio hrvatske javnosti.

>> Bilo je samo pitanje vremena kad će se i Hitler 'uključiti' u ovaj hit!

U trenutku kada se na ekranu pojavi televizijska voditeljica, kreću titlovi koji joj u usta stavljaju najavu kako su 'novinari prisustvovali vježbi Vladine specijalne jedinice posebno obučene za prikupljanje poreza, vršenje raznih ovrha te deložaciju obitelji poreznih neplatiša' u Slunju. Zatim kreće tirada zapovjednika te 'specijalne jedinice' koji se, držeći oružje u desnoj ruci, prijeti svim neplatišama i uzvikuje parole poput 'Živjele ovrhe!' i 'Prvo porezi pa onda kruh!'.

Tu su još i svojevrsne osobne ispovijesti vojnika u kojima se opisuje kako su zbog poreznog duga vlastite prijatelje ili roditelje strpali u zatvor. Naravno, spominju se i neke konkretne osobe iz Vlade i gospodarstva općenito.

Cijelu zafrkanciju pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene