Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doplivao na plažu

VIDEO Hrabar ili lud? Golim rukama tjerao morskog psa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Starac iz Walesa podragao je opasno morsko stvorenje po zlogukoj peraji i uputio ga prema pučini. Prije toga, dvojica su muškaraca morskog psa okrenula i pokušala ga otjerati s plaže prepune djece

Kupači na jednoj australskoj plaži u Queenslandu ostali su nemalo iznenađeni i šokirani kada su u plićaku ugledali zloguku peraju kako viri iznad morske površine. Da, bio je to morski pas, koji je očito zalutao te došao blizu obali.

Pročitajte i ovo Peraja kod Mljeta Objavili video VIDEO Uplašila ih peraja u moru kod Mljeta: "Ima li kod vas morskih pasa?" Ilustracija Opasne vode Strašan napad morskog psa: Ozlijeđeni 20-godišnjak helikopterom prevezen u bolnicu

>> Ulovili morskog psa teškog čak 700 kilograma i dugog četiri metra

S obzirom da je na plaži bio popriličan broj male djece, dvojica odraslih muškaraca odvažila su se i utrčala u more s namjerom da dva metra dugu zvijer otjeraju. Uhvatili su je i okrenuli kako bi otplivala prema dubljoj vodi.

No, ispostavilo se da se morskom psu baš i ne pliva pa je jedan stariji turist iz Walesa došetao u more, nježno ga podragao po opakoj peraji, nakon čega se nema napokon počela udaljavati.

Lokalni mediji javljaju da je u plićaku na drugoj lokaciji gotovo istovremeno uočen još jedan morski pas. Stručnjaci tvrde da je jedan od mogućih razloga njihova dolaska u plićak nekakvo oboljenje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene