Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Australiji

Novi napad na plaži: Morski pas ženu ugrizao za glavu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Samo dva tjedna prije ovog napada morski pas je usmrtio 55-godišnjeg surfera.

Morski pas napao je 32-godišnju ženu na Port Noarlunga Jettyju u Južnoj Australiji. Zadobila je ozbiljne ozljede opasne po život.

Služba hitne pomoći priopćila je da je morski pas ženu ugrizao za glavu oko 13:20 na plaži koja se nalazi južno od Adelaidea.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nevjerojatno Djevojka rano ujutro skrivila prometnu nesreću, policajci u šoku koliko je napuhala: "Oduzmite mi vozačku, želim se izliječiti"

Glasnogovornik je rekao da su ozljede ozbiljne i da je žena prevezena u medicinski centar Flinders, piše Guardian.

U priopćenju policija kaže da nije uspjela pronaći morskoga psa nakon što je evakuirala plažu te je dopustila građanima da se vrate u vodu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iz minute u minutu VIDEO Hamas tvrdi da Izrael na staje s napadima na bolnice: "Bombardirane su tri, otvorena je i snajperska paljba"

Pročitajte i ovo Presađivanje oka - 1 Dobro se opravlja Senzacija u medicini: Kirurzi su prvi put pacijentu presadili cijelo oko

Napad se dogodio manje od dva tjedna nakon kobnog incidenta u blizini Streaky Baya na zapadnoj obali Južne Australije, u kojem je 55-godišnjeg surfera Toda Gendlea na plaži Granites usmrtio morski pas.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene