Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaludila svijet

VIDEO GoPro kamera s njom u teretani, ostalo morate vidjeti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lavinu je pokrenula djevojka koja je odlučila pokazati za što se sve GoPro kamera može koristit. Na sebe je zakačila kameru te krenula na trening.

Nedavno objavljena snimka trčanja koja je zaludila svijet dobila je žestoku konkurenciju. U kategoriju 'najbolje' iskorištene GoPro kamere uvrstio se još jedan video uradak.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija u Zadru Strašna nesreća! Djevojka (22) motorom udarila u Kopnena vrata, na mjestu je preminula Slika nije dostupna Kakve reakcije! VIDEO Golim grudima 'častila' muškarce u teretani

Ovog puta GoPro kamera odlazi u teretanu, a i dalje snima iz 'najboljeg kuta'. Identitet djevojke još nije otkriven, a možda je i bolje da tako ostane, prenosi Break. Spominje se da je djevojka vjerojatno snimila svoj trening kako bi uočila eventualne greške prilikom vježbanja kako bi ih ispravila. Što vi mislite? Slava ili poboljšanje treninga?

VIDEO Muškarac (85) limuzinom sletio u bazen

Lavinu je nedavno pokrenula djevojka koja je odlučila pokazati za što se sve GoPro kamera može koristit. Za sebe je zakačila kameru te krenula na trčanje. Njezin je video uradak u nekoliko mjeseci pregledalo gotovo 2 i pol milijuna ljudi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene