Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fenomen na farmi

VIDEO: Dvoglavo tele rođeno u Kolumbiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tele s dvije glave rođeno je prije tjedan dana u Kolumbiji. Ondje je izazvalo veliki interes, a nekoliko je sveučilišta vlasnicima poslalo zahtjev za istraživanje ovog fenomena.

Kolumbijska televizijska postaja RCN objavila je video dvoglavog teleta Jenifer rođenog prije tjedan dana na farmi Rivera, 235 kilometara jugoistočno od Bogote, piše AP. Prema vlasniku farme, Marinu Cabreri, životinja ima dvije glave, ali samo jedan mozak. U 30 godina, prema njegovim riječima, koliko uzgaja stoku nije vidio ništa slično.

Pročitajte i ovo Ilustracija Reagiralo i veleposlanstvo Smrtonosno upoznavanje uzelo osam života: I komičar pronađen mrtav, sve žrtve povezuje jedna stvar Odron u Kolumbiji operacija spašavanja VIDEO Snimljen stravičan trenutak: Odronila se planina, gomila blata i kamenja zatrpala automobile, među mrtvima i djeca

Njegov zaposlenik Alejandro Leyva izradio je posebnu ogrlicu koja će pridržavati njezine glave, jer zbog njihove težine ne može sama stajati. 'Ona je veoma simpatična, prelijepa, ja je vidim kao nešto predivno što nam je Bog posao, poslao ju je ovakvu kakva je', rekla je Rosario, žena vlasnika. U međuvremenu, nekoliko kolumbijskih sveučilišta poslalo im je zahtjev za istraživanje ovog fenomena. Četverogodišnja majka ovog neobičnog teleta već je jednom rodila normalno i zdravo tele. 

Dvoglavo tele možete pogledati u priloženom videu.

Jeste li ikada u živo vidjeli dvoglavu životinju?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene