Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko ne zna o čemu je riječ

VIDEO NLO ili čudne svjetleće kugle nad Irskom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko svjetlećih kugli pojavilo se niotkuda nad irskim gradom Corkom. Snimka je nedavno objavljena na YouTubeu i odmah je postala jedna od glavnih tema u Irskoj.

Jedna od glavnih tema proteklih dana u Irskoj je snimka koja je osvanula na YouTubeu, a na kojoj se vidi nekoliko kuglastih svjetlećih objekata koji su se niotkuda pojavili iznad grada Corka. Pojavio se cijeli tsunami komentara i teorija o čemu bi zapravo mogla biti riječ.

Pročitajte i ovo Jeziva snimka misterioznog objekta Puno nedoumica VIDEO "Koji je ovo ku*ac?!" Ukrajinski vojnici objavili jezivu snimku misterioznog objekta Mnogi ljudi vjeruju u stvarnost ovih priča (Foto: AFP) Posjeti iz svemira? Nevjerojatne priče o rušenjima NLO-a: 10 manje poznatih, ali vrlo misterioznih slučajeva

Kako prenosi Express, neki govore o vanzemaljcima, neki o balonima, neki o bakljama, a javio se i niz skeptika uvjerenih da je sve računalna obmana.

>> VIDEO Je li ovo konačan dokaz da nismo sami u svemiru?

Snimka je navodno zabilježena još krajem prošle godine, no premda je na YouTubeu objavljena u ožujku, o njoj se počelo pričati tek prije nekoliko dana.

Sam autor snimke tvrdi da je namjerno uklonio zvuk kako se ne bi čuli njegovi komentari te inzistira da nigdje ne spominje vanzemaljce, već samo tvrdi da je riječ o neidentificiranim kuglama. 'Vjerujte u što god želite, sve je moguće', rekao je autor snimke, koju možete pogledati u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene