Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi hit na Youtube-u

VIDEO: Čemu se smije ova beba?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Apsolutni hit na internetu posljednjih je dana beba koja se smije trganju papira. Dječak od 8 mjeseci, kojem trganje papira predstavlja najveću zabavu, do sada je privukao više milijuna gledatelja, a tko god da je pogledao ovaj video ne može ostati ravnodušan.

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu Beba velikog bijelog morskog psa Sve dokumentirali VIDEO Vjeruju da su jedini koji su vidjeli mladunče velike bijele psine: ''Ovo bi mogao biti prvi dokaz koji imamo o njima u divljini''

Ono što cijeloj priči daje dodatnu zanimljivost je činjenica da se 8-mjesečni Micah McArthur smijao trganju još jedne odbijenice za posao njegovom ocu, donosi San Francisco Chronicle.

Naime, iako 33-godišnji Marcus McArthur završava doktorat, još uvijek ne može dobiti posao, a trganje odbijenica služi mu za nasmijavanje sina.

Veliku popularnost ovaj video duguje i glumici Alyssi Milano. Niame, upravo je ona preko twittera stavila link na ovaj video koji je nakon toga doživio veliku popularnost.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene