Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna se što je

VIDEO: Bizarno biće pronađeno u kanalizaciji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ribari iz ruskog grada Volgograda, pronašli su odvodu kanalizacije bizarno biće, o kojem se ne zna baš ništa.

'Riba', ako se stvorenje uopće tako može i nazvati, sliči donekle raži, jer ima spljošteno tijelo i široke peraje, ali za razliku od raže, njegov prednji dio tijela, čini zapravo je isključivo njegova glava. Čak i iskusni lokalni ribari tvrde kako ništa slično u životu nisu vidjeli.

Pročitajte i ovo Nesvakidašnji prizori - 3 Neobični fetiši Šokantan prizor iz centra Zagreba: Muškarac vodi ženu na povodcu, ona laje - "To nije prvi put" Bez vode u Zagrebu: Ilustracija - 4 Brige teku kao slap Život u metropoli: Jednima pucaju cijevi, drugi ih ni nemaju - voda im se smrzava, a uskoro će je svi plaćati još skuplje

'Rečeno mi je da je to vjerojatno pradavna vrsta rakova, odnosno da se radi o člankonošcu. nekako mi je teško u to povjerovati. Prvi put vidim takvo što', ističe Natalia Ljubimenko, lokalna specijalistica za zaštitu okoliša. Zeleno je 'čudovište' poslano na analizu u Istraživački centar u Volgogradu, a lokalno stanovništvo smatra kako bi stvor mogao biti opasan.

'To biće nije uopće opasno. Pripada najprimitivnijoj grupi modernih rakova. Obično su tri ili četiri centimetra u duljinu i nemaju nikakvih zubi ili bodlji. Izbjegavaju vodene struje pa tako najčešće žive u jezerima ili barama, a može ih se naći i u okolici Volgograda', rekao je jedan stariji član istog instituta. On smatra da se radi o vilinskom račiću (Anostraca).

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene