Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Zaustavi i poljubi'

VIDEO Što biste napravili da vam policajac OVO napravi?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanci, točnije Njujorčani, nasjeli su na jedan satiričan prilog jednako satiričnog portala The Onion, o novoj politici njujorške policije "zaustavi i pretraži", u kojem ismijavaju njihov novi pristup građanima.

"Bloomberg brani kontroverzan program 'zaustavi i poljubi' njujorške policije", naslov je priloga satiričnog portala The Onion, koji je zbunio mnoge građane New Yorka.

Pročitajte i ovo Ilustracija policijskog očevida u New Yorku Očevid u tijeku Pronađen leš u gradskom rezervoaru: Stanovnici pozvani da prije uporabe vodu prokuhaju Slika nije dostupna Uragan Ida VIDEO Stravična snimka s kamere: Policajci pokušavaju spasiti dvogodišnjeg dječaka i njegove roditelje iz poplavljenog podrumskog stana

U tom prilogu su namješteni kadrovi policajaca kako zaustavljaju i ljube sumnjivce po ulicama New Yorka, a voditeljica o raspravlja sa "stručnim" gostima o legalnosti takvog postupka.

VIDEO Poslušajte jeziv zvuk koji plaši građane New Yorka

Mnogi Amerikanci koji su vidjeli prilog na YouTubeu, povjerovali su da se radi o stvarnom policijskom programu te su u brojnim komentarima izrazili svoje zgražanje i zbunjenost.

Pogledajte "kontroverzni" prilog.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene