Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oduševila Amerikance

VIDEO: Mamy Rock (69) 'rastura' kao DJ

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mamy Rock, 69-godišnja DJ-ovka, po prvi je put debitirala u klubu u Los Angelesu.

DJ-ovka pravog imena Ruth Flowers oduševila je oko 3 tisuće američkih obožavatelja na festivalu električne glazbe u Anaheimu. Ova baka iza sebe već ima nastupe po Europi, no ovo joj je bila prva gaža u SAD-u.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ruth Flowers u Galleriju DJ baka digla klub na noge i… preživjela! Slika nije dostupna Koncert za djecu FOTO: Take Thatovci rasplakali Robbieja Williamsa

'Žele me dodirnuti i poljubiti, bacaju mi poklone, narukvice sa svojih ruku. Jedan mladi muškarac bacio mi je dvije crvene ruže. To je tako super za 'babu' poput mene', rekla je Ruth.

Nadahnuće da postane DJ-ovka dobila je unukovom rođendanu, na kojem je ostala oduševljena nastupom mladog DJ-a. Od tada je njezina karijera u usponu. Nastupila je čak i na filmskom festivalu u Cannesu.

>> VIDEO: 'Divlja baka' na štangi u disco klubu

'Nikad nisam vidio DJ-a koji izgleda kao ona, oblači se kao ona i čak sam ljubomoran da se moja baka ne oblači poput nje', rekao je njezin obožavatelj Chris Gonzalez. U Los Angelesu Ruth priprema svoj sljedeći hit '69', nazvan po njezinim godinama, jer smatra da su godine samo broj i ništa drugo, a nastupati namjerava dokle god će biti u mogućnosti, piše Reuters.

'Sve dok mi zdravlje izdrži, namjeravam nastupati. Ne namjeravam ići u mirovinu. Mislim da nitko ne bi trebao u mirovinu ako uživa u poslu kojeg radi', dodala je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene