Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I to tek iz 3. pokušaja!

Umjesto od draguljarnice smotani pljačkaši probili zid fast-fooda!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica ne baš spretnih pljačkaša pokušala su iskopati tunel do draguljarnice ne bi li se dočepali dragog kamenja i zlata, no njihov je plan pošao po zlu.

Dva australska pljačkaša provalila su u WC koji se nalazi iza zgrade u kojoj su smještene draguljarnica i restoran brze hrane. Daljnji cilj bila im je draguljarnica do koje su pokušali doći razbivši zid polugom, no na njihovo veliko iznenađenje zid koji su probili nije ih doveo tamo gdje su planirali, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ulovili ih Dvojac provalio u hotel kod Opatije, odale ih kamere: Kod jednog pronađen i kokain Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara

Čini se kako su prekalkulirali pa su završili u restoranu brze hrane, no ni to ih nije zaustavilo u pljačkaškom pohodu pa su iz blagajne restorana brzo zgrabili oko 1000 funti i pobjegli.

>> Priča o lopovu kojem je pravosuđe vratilo novac koji je ukrao

No, da stvar bude još bolja, prema spisima suda iz Southporta, provala u restoran bila je treći pokušaj ovih lopova da opljačkaju draguljarnicu u istoj večeri. Prvo su pokušali razbiti izlog draguljarnice, no nisu uspjeli, zatim su pokušali ući kroz stražnja vrata, no završili su u pet-shopu.

Treći put su se odlučili na provalu kroz stražnji zid, no očito im matematika nije jača strana pa su krivo izmjerili mjesto na koje trebaju provaliti te završili u fast-food restoranu. Nakon što su iz restorana uzeli 1000 funti dali su se u bijeg, no nisu se uspjeli ni sakriti kako treba pa ih je ubrzo pronašla policija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene