Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Američki kapetan Kaye

Umirovljeni marinac: '17 godina sam proveo u borbi s Marsovcima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Služeći u svemirskoj postrojbi zvanoj 'Zemljine snage obrane', čiji regruti dolaze iz zemalja poput SAD-a, Kine i Rusije, bivši američki marinac proveo je 17 godina.

Bivši američki marinac, koji se predstavlja imenom kapetan Kaye, tvrdi kako se na Marsu nalazi čak pet kolonija u kojima žive ljudi te kako je upravo on svoj život posvetio borbi za njihovu sigurnost, piše Scottish Daily.

Pročitajte i ovo Ilustracija Što to tamo leti? NLO nad Deželom: Kontrola leta otkrila što su pokazali radari na mjestu gdje se pojavila misteriozna svjetlost Ilustracija Misteriozan objekt NLO iznad Slovenije zbunio pilota: "Trenutno prema nama blješti jaka svjetlost"

Služeći u svemirskoj postrojbi zvanoj 'Zemljine snage obrane' čiji regruti, prema riječima kapetana Kayea, dolaze iz zemalja poput SAD-a, Kine i Rusije, proveo je 17 godina.

VIDEO Kakva su to svjetla na nebu uznemirila građane?

Kako kaže, jedan od njegovih kolega, pripadnik mornarice, proveo je svoj radni vijek učeći upravljati letjelicama i bombarderima u stilu boraca iz Zvjezdanih ratova.

Kapetan Kaye svoj je život posvetio borbi protiv Marsovaca koji su željeli zavladati planetom. A njegov rad ne završava na Marsu. Kapetan Kaye borio se i na drugim planetima. Treninzi pripadnika svemirske postaje u kojoj je radio, navodno su održavani na Mjesecu, kao i na jednom od Saturnovih prstena, Titanu, pa čak i dublje u svemiru.

Ceremonija njegovog umirovljenja održana je, kako kaže, na Mjesecu, a počasni gost ceremonije bio je bivši američki ministar obrane Donald Rumsfield.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene