Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo dobra izlika?

Ukrao kamen s Akropole kako bi s njime kiselio kupus!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državljanin BiH sinoć je uhićen u Grčkoj na graničnom prijelazu s Makedonijom jer je ukrao kamen s Akropole iz vrlo bizarnog razloga.

Grčka policija sinoć je na graničnom prijelazu s Makedonijom uhitila državljanina BiH iz Bijeljine kod kojeg su pronašli 3 kilograma težak kamen koji je ukrao s grčke Akropole.

Pročitajte i ovo Ilustracija šume iz koje su otuđene kamere Slučaj se istražuje Neobična krađa u šumi: Policija šokirana što je lopov otuđio Prepoznajete li osobu s fotografije? Pogledajte Prepoznajete li osobu s fotografije? Policija traži ovog muškarca od prosinca prošle godine

Uhićeni muškarac je tijekom obilaska Akropole ukrao kamen, te ga je sakrivenog pod sjedalom u automobilu pokušao prevesti u BiH.

>> U hlačama krijumčario sedam zmija i tri kornjače

U izjavi koju je uhićenik dao policiji rekao je kako nije znao za zabranu otuđivanja kamena s Akropole, te kako mu se svidio jer ima idealan plosnati oblik za pritiskanje kupusa dok se kiseli.

Za krađu kamenja s Akropole prema grčkom je zakonu predviđena kazna od 3-5 godina zatvora jer se cijeli taj prostor smatra povijesnim nasljeđem.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene