Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Camping ne odustaje

U petak stiže 'odgođeni' smak svijeta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radio propovjednik Harold Camping ponovno najavljuje smak svijeta, nakon što je preživio sramotu u svibnju kada njegov treći put najavljeni krajnji usud ipak nije stigao.

Sada kaže da je prošli put pogriješio za pet mjeseci kada je naveo 21. svibanj kao apokalipsu te najavio konačni smak svijeta za 21. listopada, odnosno za idući petak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Je li napokon u pravu? Sutra smak svijeta, po četvrti put... Slika nije dostupna Sukob karijerista Osramoćeni prorok na meti kolege:' Zašto ne pokloni sav novac?'

Camping je na stranici Family Radija objavio da se 21. svibnja zapravo dogodila neka vrsta duhovnog smaka svijeta, tj. da je počeo period božjeg suda ljudima koji traje pet mjeseci, a posljednjeg dana tog perioda, odnosno 21. listopada, slijedi 'pravi' smak svijeta. Spašeni će biti, ponovno kaže Camping, samo pravi vjernici, koje je Bog već izabrao do 21. svibnja.

Camping je nakon 21. svibnja, prvobitno najavljenog smaka svijeta, izjavio da se preračunao, odnosno da nije dobro protumačio znakove u Bibliji.

Ovaj 90-godišnjak je, inače, najavljivao apokalipsu još 1988. i 1994. godine, tako da mu je ovo već četvrti put.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene