Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćen

U automobilu prevozio 53 kraljevske kobre!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vijetnamska policija izvijestila je kako je zaplijenila 53 kraljevske kobre iz automobila u Hanoiju te uhitila vozača koji ih je prevozio.

Kao da prevozi potpuno bezazlene predmete, umjesto zmija otrovnica, jedan je vozač u svoj automobil stavio čak 53 žive kraljevske kobre. Nije daleko stigao jer su ga primijetili policajci koji nisu mogli vjerovati svojim očima, ne samo zbog opasnosti u kojoj je bio vozač već i stoga što je ovo djelo u Vijetnamu ilegalno, piše Daily News.

Pročitajte i ovo Maria Silvia Chică Roşa Užas u Rumunjskoj Obrat u istrazi brutalnog ubojstva osmogodišnje Marije: Muškarac koji ju je silovao i ubio ipak nije njezin ujak Prometna nesreća na A4 Traje očevid Teška nesreća kod Zagreba: Sudarila se tri automobila, sedmero ozlijeđenih

Policajac Dang Van Hanh rekao je da su žive zmije ubrzo prevezene u obližnji centar za divlje životinje, a potom su puštene u divljinu.

>> Vještina ili ludost: Gazda u leglu od stotinjak kobri!

Kraljevske kobre, najduže su svjetske zmije otrovnice, mogu narasti i do pet i pol metra. Mnogi u Vijetnamu smatraju meso kobri ukusnim, ali ondje je lov i trgovina tim životinjama zabranjena.

Vozač tvrdi da mu je plaćeno da ih preveze, ali nije poznato tko mu je platio. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene