457204
457204
457204
457204
457204

Trumpova unuka postala hit u Kini

  • , 16.11.2016., 12:33
  • Autor:
  • komentara

Iako joj je samo pet godina, unuka Donalda Trumpa mogla bi biti njegov diplomatski početak u odnosima s Kinom.

 
 
 
 
Arabelle Kushner (Foto: Instagram)
Arabelle Kushner (Foto: Instagram)

Video Arabelle Kushner, petogodišnje unuke izabranog američkog predsjednika Donalda Trumpa, na kojem se čuje kako pjevuši pjesmicu na kineskom postao je viralni hit u Kini, piše CNN.

''Arabella je htjela imati kinesku Novu godinu prije spavanja. Obukla se te pjevala i recitirala pjesme za Jareda, Josepha i mene'', napisala je u opisu videa Trumpova kći Ivanka.

Još prije četiri godine za South China Morning Post Ivanka je rekla da malena Arabella uči kineski od svoje dadilje. U učenju joj se pridružila i sama te je dodala kako sada zna kineske nazive gotovo svih životinja u zoološkom vrtu.

Mnogi već nagađaju kako je njezino pjevanje na kineskom, kojeg je na svom Instagramu objavila njezina majka Ivanka, skriveni znak Trumpovog nastojanja za diplomatskim odnosima s Kinom, dok su drugi napomenuli da je to preduboko tumačenje jednog videa.

Donad Trump prilikom kampanje za predsjednika SAD-a nije se mnogo osvrtao na Kinu.

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se