Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepromošljeni

FOTO A nakon ovog su uslijedili otkazi...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Asumba Mwasumbi i Veronika Mdeme su smijenjeni zbog nedoličnog ponašanja tijekom dužnosti, a policajac Fadhiri Linga jer je snimio zaljubljeni par.

Troje policajaca dobilo je otkaz zbog poljupca. Dvoje jer su se ljubili i treći jer ih je fotografirao.

Pročitajte i ovo Policija uhićeni policajci i pročelnica USKOK objavio detalje zataškavanja prometne nesreće u kojoj je sudjelovao gradonačelnik Vrbovskog Odron zemlje u Tanzaniji - 2 Ilegalni rudnik Užas u Tanzaniji! Blato i zemlja zatrpali ljude, izvučeno 22 tijela: "Pokušavali su zaraditi za život za svoje obitelji"

Asumba Mwasumbi i Veronika Mdeme su smijenjeni zbog nedoličnog ponašanja tijekom dužnosti, a policajac Fadhiri Linga jer je snimio zaljubljeni par.

Fotografija je objavljena na društvenim mrežama, a načelnik policije u Tanzaniji Henry Mwaibambe kazao je kako je ona u suprotnosti sa etičkim načelima policije.
Javnost se digla na noge te sve pripisuje korupciji u policijskim redovima. Naime, prošle je godine policija u Tanzaniji rangirana kao najkoruptivnija u istočnoj Africi.

Policajci na minutu prekinuli rad zbog preblagih kazni napadačima na policiju

Ipak, u Uredu za ljudska prava Tanzanije ističu kako je odluka o otkazima bila opravdana te da se ljubljenje na dužnosti kosi sa kodeksom ponašanja u policiji.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene