Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osvojili silne milijune

Nevjerojatno: Svaki put kad rodi, netko iz obitelji osvoji jackpot!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Norveški tinejdžer treći je u svojoj obitelji osvojio popriličan iznos na nacionalnoj lutriji. Njegov je bankovni račun sada bogatiji za 12,2 milijuna kruna (12,3 milijuna kuna).

Obitelj Torda Oksnesa dospjela je prije tri godine na naslovnice svih norveških medija kada je njegova sestra osvojila 8,2 milijuna kruna na norveškoj lutriji. U njihovom je slučaju sreća očito zarazna jer je Tordova sestra osvojila jackpot samo tri godina nakon svog oca koji je na istoj lutriji osvojio 8,4 milijuna kruna. Tordov je nedavni dobitak nadmašio i sestrin dobitak i onaj očev, sada je bogatiji za 12,2 milijuna kruna, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ČESTITAMO! Sretnik iz Hrvatske spremit će u džep gotovo milijun kuna! Poznato i iz kojeg je grada Slika nije dostupna OBJAVILA LUTRIJA Provjerite svoje listiće: Netko u Hrvatskoj osvojio je milijunski dobitak, poznato i u kojem gradu

Najzanimljivije je to što je ova obitelj osvajala velike dobitke neposredno nakon što je njegova sestra Hege Jeanette rodila. Tako je, nakon što je 2006. godine rodila prvo dijete, njen otac osvojio jackpot u iznosu 8,4 milijuna kruna, a kada je tri godina kasnije rodila svoje drugo dijete Hege je i sama osvojila jackpot od 8,2 milijuna kruna. Njen mlađi brat Tord zadnji je u obitelji osvojio jackpot i to samo nekoliko mjeseci nakon što je Hege rodila treće dijete.

>> Obogatio se čisteći sobu!

Glasnogovornik norveške lutrije izjavio je kako su svi ostali zapanjeni nevjerojatnim trostrukim dobitkom ove obitelji. 'Sjećam se kada je njegova sestra osvojila velik dobitak na lutriji samo tri godine nakon oca. Tada nam je bilo nevjerojatno, no ovo sad... Morao sam se uštipnuti da se uvjerim kako ne sanjam', rekao je glasnogovornik norveškim medijima.

Unatoč velikim dobicima Tord i njegova obitelj ostali su čvrsto na tlu. On ne namjerava dati otkaz na poziciji pripravnika u jednoj lokalnoj energetskoj tvrtki, niti se namjerava riješiti svog jedanaest godina starog automobila. 'Zapravo imam grižnju savjesti što smo osvojili sav taj novac. Siguran sam da je nekom drugom ovaj novac potrebniji', kaže Tord.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene