Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobra zarada i zabava

Tražite posao? Zaposlite se kao 'zombi'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tražite posao, a ne možete ga naći? Engleska Web stranica nudi jedinstvenu mogućnost zaposlenja - trebaju zombije.

Wish.co.uk treba ljude koji su voljni glumiti 'nemrtve' u njihovoj avanturističkoj ponudi 'Zombie Manor House', odnosno pružanju pustolovnog doživljaja klijentima, koji, eto, žele preživjeti jedan dan okruženi zombijima na zabačenom imanju pored Manchestera.

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac Ilustracija Ocjena zaposlenika Ovo su najbolji poslodavci u Hrvatskoj, jedna vrsta kompanija napravila je znatan skok na ljestvici

'Na stotine zombie poklonika iz svih dijelova svijeta nas preklinju da ih zaposlimo. S obzirom na veliku potražnju za naš Zombie Manor House, pozivamo sve ljude na audiciju pred našim stručnim žirijem, kako bi vidjeli tko je najbolji za taj posao', istaknuo je Richard Kershaw, a prenosi orange.co.uk.

'Čemu se zadovoljiti 'mrtvim' poslom bez perspektive, kad se možete prijaviti za posao 'nemrtvog'', dodaje Kershaw. Prva audicija održat će se 28. lipnja u londonskom Pineapple studiju.

Tvrtka obećava stimulativnu plaću te vrhunsku filmsku šminku za sve svoje 'zombije'. Glavni kriteriji za odabir među 'nemrtvo' društvance biti će sposobnost izgleda, hodanja i glasanja poput zombija. Za ovaj posao, nije potrebno dugogodišnje radno iskustvo, ili radno iskustvo uopće. Dovoljno je povremeno promrmljati 'Brains!' i to je sve.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za posao 'nemrtvih' OVDJE.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene