457769
457769
457769
457769
457769

Pogledajte snimku nogometne utakmice pregaženih od alkohola!

  • , 22.11.2016., 09:05
  • Autor:
  • komentara

Utakmica je odigrana pod posebnim pravilom, nemaš promil u sebi - ne priznaje se pogodak!

 
 
 
 
FOTO: YouTube/Screenshot
FOTO: YouTube/Screenshot

Norveški zafrkanti okupljeni iza portala Humornieu organizirali su prije nekoliko dana nogometnu utakmicu koju će povijest upamtiti po tome što su svi igrači na terenu bili poprilično pijani.

Da, dobro ste pročitali, igračima je uoči izlaska na travnjak bilo naređeno da se opiju u svlačionicama, pa je već i uoči samog dvoboja u dvorani u Mjøndalenu zabilježeno nekoliko manjih incidenata. 

Utakmica je bila očekivano zabavna, gdjekad i gruba, te je odigrana prema posebnim pravilima koja su se odnosila na suce i strijelce.

Naime, djelitelji pravde su uz sebe osim zviždaljki morali nositi i digitalne alkotestere jer im je zadaća bila poništavati pogotke onih potpisnika golova koji su imali u sebi manje od promila.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se