Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pljes, pljes

Tako to izgleda kada se napiješ na svadbi, a priroda te cijepila protiv ritma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jadničak se baš trudio uklopiti i sudjelovati u svadbenoj zabavi.

Kada čovjek pretjera s alkoholom, pa k tome još nema osjećaja za ritam, možda je najbolje stajati podalje od benda kako bi se muzičari mogli koncentrirati na svirku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mrtav pijan Policajci stigli po leš u rijeci pa shvatili da je žrtva ubijena, ali od alkohola! Slika nije dostupna Kumovao alkohol Makljaža u zrakoplovu: Ratoborne žene se potukle zbog glasne glazbe

Doista, da je takozvanoj cover grupi The Boston Naturalsima prije neku noć bilo lako na gaži - nije - jer ih je upravo jedan u prethodnoj rečenicu opisani mladić uspijevao ometati cijelu noć. 

Nacvrcani je uzvanik silno htio sudjelovati u svadbenoj zabavi, međutim njegovi očajni pokušaji da prati ritam dečkima iz benda su predstavljali priličan izazov.

Mačak Aljoša u sebe 'sprašio' tri boce vina, jedva su ga spasili

Svjesni da se jadničak samo pokušavao uklopiti momci mu na tome nisu zamjerili, ali isto tako naprosto nisu odoljeli ideji da mu na 'ritam podršci' zahvale objavom na YouTubeu.

Članovi The Boston Naturalesa su video naslovili "No Rhythm Dude", a mi uopće ne sumnjamo da će mladić upravo po toj tituli ubuduće biti prepoznat u svom gradu ma kamo se kretao.

Pogledajte tu borbu, nas je dobro nasmijala. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene