Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bila odmah svjesna da je napravila grešku

Svećenica se ispričala što je djeci rekla da ne postoji Djed Božićnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Anglikanska svećenica ispričala se roditeljima zbog toga što je ovog tjedna u crkvi djeci kazala da Djed Božićnjak ne postoji.

Svećenica Margaret McPhee upitala je tijekom zbornog pjevanja djecu u crkvi sv. Marije u Stalhamu na jugoistoku Engleske koji je pravi smisao Božića. Nakon što je jedno od djece odgovorilo "Djed Božićnjak" ona je odgovorila da se radi o izmišljenom liku i da on ne postoji.

Pročitajte i ovo Abdul Shakoor Ezedi - 1 Potraga još traje Napadač koji je majku i djecu polio kemikalijom snimljen u dućanu: Ima ozljede, već je osuđen za seksualno zlostavljanje Građevinar čekićem ubio 58-godišnjakinju Fućkajući napustio kuću VIDEO Kritizirala ga zbog loše obavljenog posla, pa je ubio čekićem: "Sat vremena umirala je u podnožju stepenica"

"Onog trenutka kad sam to izgovorila znala sam da sam počinila krupnu pogrešku", kazala je svećenica za Norfolk Eastern Daily Press. "Doista žalim zbog toga i zbog nemira koje je to izazvalo kod onih koji su bili tamo i kod onih koji su to kasnije čuli."

Nakon incidenta ljutiti roditelji na Facebook stranici škole Stalham izrazili su razočaranje.

"Žao mi je što moje dijete više neće ići u tu crkvu, sigurno joj se ne bi svidjelo da joj kažemo da nema Boga", kazali su Colin i Clare Jefkins. Donna Bowles prigovorila je da je McPhee "upropastila nešto od čarolije Božića".

Škola je objavila priopćenje o njezinoj isprici napominjući da "nema kontrolu nad onim što svećenica govori ili će govoriti uz budućnosti." No dodaje se kako ih je svećenica "uvjerila da tako nešto neće ponovno izgovoriti". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene