Obavijesti Video Pretražite Navigacija
90.000 slučajeva

Svaka zelena točkica na ovoj karti znači da je tu viđen NLO

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od 1995. godine broj onih koji tvrde da su vidjeli NLO u stalnom je porastu.

Prema tvrdnjama američkog Nacionalnog izvještajnog NLO centra, od 1905. godine bilo je 90 tisuća vjerodostojnih NLO viđenja. Objavljena je i nova interaktivna karta koja prikazuje svako od njih.

Pročitajte i ovo Ilustracija Što to tamo leti? NLO nad Deželom: Kontrola leta otkrila što su pokazali radari na mjestu gdje se pojavila misteriozna svjetlost Slika nije dostupna Povećan broj viđenja NLO-a Je li ovo godina izvanzemaljaca?

Mjesto na kojem je netko vidio NLO označeno je krugom, a što je veći krug znači da je za lokaciju zaprimljeno više izvješća. Klikom na krug možete pročitati svjedočanstva onih koji su NLO na toj lokaciji vidjeli, kao i datum, vrijeme, oblik letećeg objekta, te pregledati dostupne fotografije i videe.

Ovi zanimljivi festivali slave sve od komaraca i letećih tanjura do rajčica!

Uz pretpostavku da što veći broj izvješća neku lokaciju čini vjerodostojnijom, onda je park Tinley u Illinoisu najvjerodostojniji sa 77 viđenja. Washington je pak savezna država s najviše viđenja NLO-a po stanovniku. Datumi na koje netko najčešće vidi NLO u SAD-u su oko Stare i Nove godina i 4. srpnja, odnosno američkog Dana nezavisnosti. Broj ljudi koji su prijavili viđenje NLO-a u stalnom je porastu od 1995. godine.

Ukoliko ste među onima koji žele znati više o navodnim posjetima izvanzemaljaca detaljnije proučite interaktivnu kartu OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene