Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz Disney Worlda

Supružnici otkrili zajedničku fotku kad su bili djeca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Alex i Donna Voutsinas dolaze iz različitih zemalja, a upoznali su se na radnom mjestu, gdje su se zaljubili i vjenčali.

Priča ne bi bila ni po čemu posebno zanimljiva da jednog dana Alex nije pregledavao stare fotografije iz djetinjstva svoje supruge. I tada se šokirao. Na fotografiji iz Disney Worlda od prije 20 godina, na kojoj je bila njegova supruga u pozadini je prepoznao svoga oca. Njegov otac gurao je kolica u kojima je sjedio on, što znači da imaju zajedničku fotografiju iz prošlosti, prenosi Daily Mail. Njegova supruga na fotografiji je imala pet godina.

Pročitajte i ovo Ilustracija Državni zavod za statistiku Demografski slom Hrvatske - rođeno najmanje djece u povijesti: Ipak, ima jedna svijetla točka Automobil je propao kroz rupu na cesti Izašli kroz prtljažnik Automobil usred raskrižja propao kroz cestu, par se jedva izvukao: "Gledali smo kako ga voda guta"

'Nevjerojatno je da smo žena i ja na istoj fotografiji na kojoj smo klinci,' rekao je Alex. Slučajnost na fotografiji još je zanimljivija jer je Alex živio u Kanadi, a Donna na Floridi. Nakon 'otkrića' fotografije otišli su do Donnine majke kako bi pronašli i druge fotografie od tog dana. 'Ne bh nikada primjetila pozadinu. Sliku sam gledala godinama i gledala sam samo sebe i braću,' rekla je Donna.

'Drago mi je da me zaprosio prije nego je vidio fotografiju, jer mi to govori da me voli i da me zato oženio, a ne jer je mislio da tako treba biti.' Alex i Donna u braku su osam godina i uvijek su vjerovali da ih je spojila sudbina. Sada uz tu priču imaju i ovu fotografiju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene