Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Znakovi s neba

Sunčeve pjege predviđaju veliku ekonomsku krizu 2013.!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sunčeve pjege se, izgleda, mijenjaju u skladu s aktivnostima na tržištu, i po njima, kriza dolazi za tri godine.

Tako bar tvrdi tehnički analitičar Charles Nenner koji je uvjeren da kada je koncentracija sunčevih pjega veća, tržište bilježi rast, a kada se intenzitet pjega smanjuje, stanje na tržištu pada. I to sve zato što sunčeve pjege utječu na ljudsko raspoloženje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gasi li se Sunce? Sunce miruje, izgubilo je pjege. Stručnjaci tvrde - 'Nema razloga za paniku' Slika nije dostupna Ozbiljan problem VIDEO: Što se to događa sa Suncem?!

Iako je Nenner prošlo ljeto predvidio pad na Dowu od 5 tisuća, Njegovi stavovi i nisu tako prihvaćeni u širim ekonomskim krugovima gdje ga smatraju 'nekonvencionalnim'. Bez obzira na to, Nenner uspješno posluje kao menadžer.

>> Španjolka se upisala kao vlasnica Sunca

U gostovanju za televizijsku kuću CNBC kazao je kako svaki financijski stručnjak može njegovu teoriju provjeriti na stranicama NASA-e gdje se lijepo vidi kretanje sunčevih pjega. Prema tome, tržište će veliku krizu doživjeti tijekom 2013, a euro će padati u odnosu na dolar jer je američka ekonomija jača od europske. Nenner je također uvjeren kako uspostavljanje zajedničke valute u Europi i nije bila jako dobra ideja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene