Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

Čudom preživio nakon što mu je čavao ispucan direktno u srce!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je stolar iz Argentine imao nevjerojatnu sreću te preživio nakon što ga je čavao pogodio u srce.

Devetnaestogodišnji stolar iz Argentine hitno je prebačen u bolnicu u Buenos Airesu nakon što je njegov kolega slučajno ispucao čavao iz pištolja u njegovo srce. U trenutku nesreće, mladić je radio u tvornici drvenih paleta, piše The Telegraph.

>>
Prostrijelili ga strijelom kroz vrat pa nazvao ženu da joj kaže

Rendgenska slika njegovih prsa je pokazala da je čavao završio u srčanoj komori, nakon čega je bio podvrgnut dvosatnoj operaciji 'El Cruce Nestor Kirchner' bolnici. 'Liječnici nisu odmah uklonili čavao, kako bi spriječili krvarenje. Strano tijelo su odstranili tijekom operacije', rekao je direktor bolnice Arnaldo Medina.

'U operacijskoj sali smo pažljivo otvorili prsnu kost kako ne bismo dodirnuli čavao i proširili ranu. Kada je čavao postao vidljiv, ručno smo ga uklonili i pacijent je sada dobro', rekao je dr. Marcelo Nahin te dodao da je samo troje ljudi preživjelo ovakvu povredu i to jedna osoba u Australiji, jedna u SAD-u te jedna u Poljskoj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje očevid Dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći kod Duge Rese: Promet je u prekidu Prometna nesreća u Zagrebu U bolnici je Policajac prošao kroz crveno i izazvao prometnu nesreću: Teško je ozlijeđen, a još su dvije osobe lakše ozlijeđene

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene