Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opći kaos ili…

Što kada bi se svi satovi svijeta pokvarili!?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da li ste se ikada zapitali što bi se dogodilo kada bi se jednog dana svi satovi svijeta pokvarili?

'Kako bi to izgledalo kad bi se u isto vrijeme pokvarili svi satovi ovoga svijeta? Probudili bi se tako nekog jutra, živahni i čili, oprali zube, plahnili se po licu pa još malko ispod pa(u)zuha, i svo to vrijeme ne bi imali blage veze koliko je sati.

Pročitajte i ovo Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Stižu pljuskovi i grmljavina, a ponegdje je moguć i snijeg Sunčan dan u Splitu Vremenska prognoza Pred nama je šarolik početak tjedna, barem što se tiče vremena: Meteorolog otkrio što nas čeka

Ne bi znali kad trebamo ići na posao, koliko raditi i kad se vratiti, uhvatiti pravi autobus ili tramvaj bila bi čista lutrija, na ulicama bi sretali izbezumljene ljude odjevene u kombinacije šoka i nevjerice, i što je najgore - u smiraj kaotičnog dana vjerojatno bi propustili početak televizijskog dnevnika. Kontrolori leta bi ispalili na živce, a skretničari na željeznici, masovno bi posijedili do prvog mraka.

No, imam osjećaj da bi se nakon nekoliko dana čak i navikli. I ne bi nam uopće bilo loše. Jutrom bi se budili bez prisile i zvonjave budilice, ne bi nas svaki puni sat gnjavile dosadne vijesti s radija, u jelu i piću bi uživali tek onda kad bi zaista bili gladni i žedni, a uvečer bi odlazili na počinak, ne mrtvi, nego zdravo umorni', napisao je na Blog.hr-u u svom zadnjem postu bloger Brod u boci.

Tako je Brod u boci u svom iznimno maštovitom postu ustvrdio da se u današnje užurbano doba broj puta gledanja na sat u jednom danu pokazatelj indikatora stresa, a čitavo viđenje svijeta sa svim pokvarenim satovima pročitajte u njegovom zadnjem postu na Blog.hr!

 

Dragi čitatelji, uključite se i 'zaplivajte' blogerskim vodama na Blog.hr-u, gdje u samo nekoliko klikova možete otvoriti svoj blog i upustiti se u blogersku avanturu, a vaše najbolje uratke objaviti ćemo na našim stranicama Dnevnik.hr-a!

>> On piše blog i tako zarađuje više od pola milijuna dolara!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene