Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Probudilo je maštu

Snimili su prijevoz diskolike letjelice uz policijsku pratnju blizu Područja 51

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prizor je navodno zabilježen u blizini Područja 51 (Area 51), čuvene vojne baze smještene u Nevadi, koja je dugo golicala maštu teoretičara zavjere uvjerenih da Amerikanci i izvanzemaljci nešto petljaju.

Dvojica Amerikanaca snimili su konvoj koji je kod mnogih razbudio maštu, prijevoz diskolike letjelice uz silnu policijsku pratnju.

Pročitajte i ovo Jeziva snimka misterioznog objekta Puno nedoumica VIDEO "Koji je ovo ku*ac?!" Ukrajinski vojnici objavili jezivu snimku misterioznog objekta Autobusi "Za tri kilometra - pet eura" "Roditeljima je to previše, neki djecu ne šalju na školske izlete": Doznali smo zbog čega su skočile i cijene prijevoza učenika

Prizor je navodno zabilježen u blizini takozvanog Područja 51, čuvene vojne baze smještene u Nevadi, koja je dugo golicala maštu teoretičara zavjere uvjerenih da Amerikanci i izvanzemaljci nešto petljaju.

Namjena te baze, doduše, ni danas nije u potpunosti poznata javnosti, pa brojni i dalje rado nagađaju kako u suštini služi za razvoj i testiranje eksperimentalnih borbenih letjelica.

Bio to slučaj ili ne, snimka teško da svjedoči o postojanju izvanzemaljske civilizacije, odnosno o potrebi nekog 'malog zelenog nesretnika' za zemaljskom vučnom službom jer mu se pokvarilo prijevozno sredstvo.

Brojni su zapravo uvjereni da na snimci gledamo transport 'nevidljive' bespilotne vojne letjelice X-47B s uklonjenim krilima, koja je još 2012. godine zaintrigirala javnost jer je predstavljena kao prvi zrakoplov kojim upravlja umjetna inteligencija.

Naravno, tu je i mogućnost da se na kamionu nalazi tek golema replika filmskog izvanzemaljskog broda, a što također ne bi iznenadilo jer se u tom području nalaze brojni ugostitelji i hotelijeri koji odlično iskorištavaju mit da Area 51 čuva velike tajne.

Napomenimo još i to da sličan transport pamtimo 2011. u Kansasu, pa pogledajte i taj video u kojem ćete čuti šerifa kako priznaje da je policija bila zamoljena da o tome ne priča previše.    

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene