Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Slatko iznenađenje za zaljubljene – 15 slatkih nagrada za najljepši ljubavni stih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Choco bar vam za Valentinovo priprema Kraševo slatko iznenađenje.

Na adresu chocobar.zagreb@kras.hr do 12. veljače 2015. pošaljite najljepši ljubavni stih po vašem izboru i sudjelujte u slatkom natječaju!
Ukoliko niste autor, obavezno navedite autora vaših odabranih omiljenih stihova. Stihovi trebaju biti napisani hrvatskim jezikom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Upozorili i sindikat Katarina Peović tvrdi da Kraš uz milijunsku dobit dijeli otkaze: ''Otišlo je novih 20 radnika, a idućih 20 se sprema otići'' Slika nije dostupna "bit će još bolji" Braća Pivac su većinski vlasnici Kraša, radnici zadovoljni: "Ulažu velika sredstva i poštuju prava zaposlenih"


Kraš torta Griotta za najljepše ljubavne stihove

Najljepši stih bit će nagrađen Griotte tortom, a još četrnaest ljubavnih stihova poklon-bonom Choco bara u vrijednosti od 50 kn.
U natječaju ne smiju sudjelovati zaposlenici Kraša, a nagrade se mogu iskoristiti isključivo u Choco barovima u Zagrebu, Rijeci i Opatiji.
Imena dobitnika bit će obavljena na Facebook stranici Choco bara 13. veljače 2015.

Nagrade možete podići s osobnom iskaznicom u Choco baru u Zagrebu, Rijeci i Opatiji. Torta Griotte može se preuzeti prema dogovoru s osobljem Choco bara.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene