Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rumunjski taksist tvrdi

'Silovala me žena koja sliči na Angelinu Jolie'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena koja nevjerojatno sliči popularnoj glumici Angelini Jolie, uz prijetnju nožem, kako tvrdi jedan rumunjski taksist, prisilila ga je na spolni čin.

'Kasnije me još i ubola nožem', požalio se 34-godišnji Nicolae Stan, koji je iznio ozbiljne optužne na račun 30-godišnje Luminite Perijoc, koja izgledom podsjeća na Angelinu Jolie, prenosi The Sun.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

>> Angelina zainteresirana za erotski triler

Oženjeni otac troje djece spasio se od napasne žene tako da se zabarikadirao u spavaćoj sobi te očajnički zvao policiju. Nicolae tvrdi kako je sve počelo nakon što je Perijoc odvezao taksijem do njezinog stana.

'Zamolila me da joj pomognem s torbom, ali kad smo se našli u njezinom stanu, pozvala me u kuhinju i rekla mi kako mora imati seks', rekao je taksist.

'Mislim da nije navikla na odbijanje, jer je poludjela nakon što sam odbio. Uzela je nož i natjerala me da skinem odjeću', dodao je.

Nicolae je na kraju svega prebačen u bolnicu s 6 nožem izazvanih rana. Policija grada Tulcee istražuje slučaj.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene