Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mali-veliki korak

Seks u svemiru? Moguće je! I to već iduće godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pornhub skuplja novac za snimanje prvog filma za odrasle u Zemljinoj orbiti.

Mali korak za čovjeka i veliki za čovječanstvo - uskoro ćemo znati kako izgleda prvi seks u svemiru. Prvu seksi misiju planira Pornhub koji traži investitore za film za odrasle koji bi se snimao u Zemljinoj orbiti.

Nadaju se da bi 'Sexplorations' mogao biti snimljen iduće godine, a za pokrivanje troškova preko crowdfundinga traže 3,4 milijuna dolara. Riječ je o dosta novca, no po svemu sudeći, neće ga biti problem skupiti s obzirom da Pornhub ima 16 milijardi pregleda godišnje.

Ljudi, bar koliko je poznato, nisu do sada imali seksualne odnose u svemiru. Vjeruje se da su oni mogući, bez obzira na antigravitaciju, a osim toga, razmnožavanje je ključ eventualne kolonizacije drugih planeta, piše Independent.

Iz Pornhuba poručuju kako sve rade 'iz ljubavi prema seksu i znanosti' te da se na način pridružuju pionirima svemira Armstrongu i Gagarinu jer kao i oni 'prkose gravitaciji, stvaraju povijest i pomiču granice'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Posjećuju ga usred dana Pornhub objavio zanimljive podatke o Hrvatskoj Slika nije dostupna Vječna dvojba VELIKA KARTA Grudi ili stražnjica? Evo što preferiraju Hrvati

Moć je u vašim rukama: Narukvica koja masturbiranje pretvara u energiju

Za glavne glumce već su izabrani EvaLovia i Johnny Sins koji će imati šest mjeseci rigoroznih priprema za snimanje u svemiru.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene