Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimke sovjetske mornarice

Ruska mornarica: Izvanzemaljci vole vodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruska mornarica tijekom svojeg rada snimila je nepoznate objekte različite od bilo čega što je čovjek ikada stvorio.

Snimke datiraju od vremena djelovanja sovjetske mornarice, a djelo su specijalne grupe koja je prikupljala podatke o neobjašnjivim pojavama. Grupu je predvodio komandant Nikolay Smirnov, a dokumente koje su sakupili svjedoče o brojnim slučajevima pojave NLO-a, piše Russiatoday.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pitanje budućnosti Hrvatska obiluje bogatstvom zbog kojeg se vode ratovi: Pred njom je ključan izazov Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci

Vladimir Azhazha, bivši časnik ruske mornarice i poznati istraživač NLO-a, tvrdi da je sakupljeni materijal velike vrijednosti. 'Pedeset posto susreta s NLO povezani su s oceanima, a drugih pedeset posto s jezerima. Nema dvojbe da izvanzemaljci vole vodu', objašnjava Azhazha.

Čovjekolika bića u srebrnim odijelima

Jednom je prilikom podmornica u Pacifičkom oceanu detektirala šest nepoznatih objekata. Nakon što su nekoliko vrijeme slijedili jedan nepoznati objekt, kapetan mornarice naredio je izranjanje podmornice. Čim je podmornica izašla iz vode, isto je učinio i nepoznati objekt, nakon toga vinuo se u zrak i nestao. Mnogo misterioznih događaja zbilo se u Bermudskom trokutu gdje instrumenti nikada nisu pokazivali prisustvo nepoznatih objekata. Bivši časnik mornarice kaže kako je to 'djelo' NLO-a.

Mjesto na kojem su ljudi često prijavljivali prisustvo NLO-a je rusko jezero Baikal. Ribari su svjedočili o snažnoj svjetlosti koja dolazi iz dubine i vidi se na površini jezera. Godine 1982. ronioci su prilikom treninga na Baikalskom jezeru vidjeli grupu čovjekolikih bića u srebrnim odijelima. To se dogodilo na dubini od 50 metara, a ronioci su pokušali uhvatiti neobična stvorenja. Troje ih je pritom smrtno stradalo, a četvero je prošlo s ozljedama. 'Palo mi je na pamet da izvanzemaljci imaju bazu pod vodom. Takvo što uopće nije isključeno', zaključio je Azhazha.

Vjerujete li u postojanje vanzemaljaca?

  • Da
  • Ne
  • Ne znam
  • Ne budite smiješni!

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene