Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Igra velikih

Kada 'kitovi ubojice' slijede jedrilicu...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ribiči kalifornijskog zaljeva Loreto ostali su počašćeni vrlo rijetkim i zadivljujućim prizorima igre orki.

Ovakvi zaigrani prizori česti su kod nekih vrsti delfina, u koje spadaju i orke, poznatiji i kao kitovi ubojice. Ono što je rijetko kod orki je da se približavaju brodovima, što je iznenadilo i ribiče koji su se zatekli u zaljevu Loreto. Također je zanimljivo da su iste prizore, isti ribiči zabilježili i početkom lipnja, prenosi Outdoor.

Pročitajte i ovo Ilustracija Japan u brizi VIDEO Kitovi ubojice zarobljeni u ledu, nitko im ne može pomoći: ''Nemamo drugog izbora nego čekati'' Poplava u Los Angelesu - 1 Nesvakidašnji prizor Uraganska oluja pogodila Kaliforniju: Klizišta i poplave paralizirale više od pola milijuna domova

>> Jedini zabilježeni albino kit na svijetu uočen uz obalu Australije!

'Izuzetno je rijetko vidjeti nešto poput ovoga', rekla je Alisa Schulman-Janiger, članica američkog centra za istraživanje orki. Ashley Ross, vlasnica čartera Cast N' Reel, rekla je da je snimke snimio njezin otac Robert Ross, koje su vrlo brzo postale popularne na Facebook stranici čarter kompanije.

Još se ne može sa sigurnošću utvrditi o kojoj se vrsti kitova ubojica točno radi. Pretpostavlja se da su u pitanju 'kitovi ubojice istočno-tropskog Pacifika'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene