Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Točnost - 80 posto!

TEST ŽIVOTA I SMRTI Odgovorite na pitanja i saznajte hoćete li umrijeti u narednih pet godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Test se temelji na istraživanju načina života pola milijuna ljudi.

Objavljen je online test za koji znanstvenici tvrde da s 80 posto točnosti predviđa hoćete li umrijeti u narednih pet godina.

Test je namijenjen ljudima od 40 do 70 godina, a pitanja uključuju od onih kojom brzinom hodate i koliko krava koji imate pa do obiteljske situacije i medicinskog kartona.

Test se temelji na istraživanju načina života pola milijuna ljudi, a provela su ga dva švedska znanstvenika. U testu se koristi više od 600 varijabli koje se odnose na stil života kojima se može najbolje predvidjeti rizik od smrti.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu Pogreb žrtve nasilja na Zapadnoj obali Na Zapadnoj obali Izraelski doseljenici u valu nasilja ubili dvojicu mladih Palestinaca

VIDEO Što se dogodi s vašim tijelom ako samo dva tjedna jedete organsku hranu?

Žene trebaju odgovoriti na 11 pitanja, a muškarci na 13, piše Sky News. Jedan od najboljih načina za procjenu smrtnosti je - pušenje.

Dr. Erik Ingelsson upozorava kako je riječ samo o mogućnosti a ne o potpuno točnom predviđanju, ali se nada da će test podići svjesnost o zdravom životu te da će oni kojima rezultat testa bude loš promijeniti svoje navike.

Test možete riješiti OVDJE.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene