Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Australske muke

Rekao sucu 'Okej stari' i završio u zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australac je završio u zatvoru, nakon što je dvaput suca oslovio sa 'stari'.

Sudac Matthew McLaughlin kaznio je Thomasa Johna Collinsa tijekom saslušanja u Ipswichu, zbog nepoštivanja službene osobe. Nakon što ga je upozorio da ga ne oslovljava sa 'stari', Collins mu je odgovorio s 'Okej stari', prenosi Courier Mail.

Pročitajte i ovo Kazna nezadovoljnom sucu, ilustracija - 1 Narušio ugled Kažnjen sudac koji je odgađao rasprave zbog zlovolje, dobit će po džepu Radovan Dobronić, predsjednik Vrhovnog suda Najduži štrajk Dobronić u ponedjeljak s predsjednicima sudova o štrajku

>> Vrijeđao bolničare koji su mu pomagali

To je bila kap koja je prelila čašu kod suca McLaughlina, koji ga je poslao da o svemu razmisli u zatvorskoj ćeliji. kasnije se Collins vratio i ispričao sucu.

Glavna australska poštapalica

Ipak, incident nisu popratili samo mediji, već je on izazvao bijes jednog lokalnog političara iz Queenslanda, koji je pozvao sve suce te australske države da upišu tečaj obuzdavanja bijesa. Gradski vijećnik Ipswicha Paul Tully istaknuo je kako ne postoji ništa više australsko od nazivanja oslovljavanja nekog sa 'stari' (mate).

Teško je povjerovati da netko može završiti u zatvoru zbog toga, dodao je. 'Stvar izmiče kontroli. Neki od tih sudaca vide se kao kojekakvi lordovi', zaključio je Tully. 'Svakom od njih poručujem, 'Daj stari, siđi s tog svog konja i pokaži malo tolerancije', kaže on.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene