Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako obzirno...

Razbio Ferrari kako ne bi pregazio ježa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik skupocjenog Ferrarija razbio je svog limenog ljubimca kako ne bi pregazio malenog ježa koji se našao na cesti.

Rijetki su vozači koji će riskirati svog limenog ljubimca kako bi spasili život nekom šumskom biću koje se zabunom našlo na cesti. Jedan od njih je i njemački biznismen Joerg Daecher.

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Prvi podaci o šteti od potresa u Crnoj Gori: ''Iz svakog sela u Goliji zovu me da su im popucale kuće, štale..." Poplava Neretva - 4 nakon obilne kiše Zbrajaju se štete na jugu zemlje, izlila se Neretva: "Otišao nam je sav namještaj, voda je bila i do pola metra"

53-godišnji Daecher je pri povratku s posla na cesti uočio malenog ježa, te okrenuo volan kako bi ga ne bi pregazio pri čemu se poskliznuo na mokro lišće, te sletio s ceste i udario zaštitnu ogradu, piše Daily Mail.

I vozač i jež prošli su neozlijeđeni, što se baš i ne bi moglo reći za Daecherov 850,000 kuna vrijedan Ferrari na kojem je procjenjena šteta od čak 300,000 kuna.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene