Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko ne zna o čemu se radi

Putnik iz zrakoplova snimio nadzvučni brišući let NLO-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnik zrakoplova koji je prilazio aerodromu u gradu Birminghamu u Alabami, uspio je snimiti strahovito brze NLO objekte, kako nadlijeći spomenuti grad.

Snimka je nastala prekjučer, 29. ožujka, a NLO-i su gotovo oku nevidljivi, sve dok se snimka ne uspori. Zasad nema nikakvog objašnjenja o čemu se radi. Nitko od stručnjaka nije prokomentirao snimku i je li ona autentična, ili se radi o još jednom slučaju montaže.

Pročitajte i ovo Ante Radonić, astronom neobična pojava NLO iznad Slovenije: Slučaj neodoljivo podsjeća na svjedočanstva iz SAD-a, evo objašnjenja našeg poznatog astronoma Ilustracija Misteriozan objekt NLO iznad Slovenije zbunio pilota: "Trenutno prema nama blješti jaka svjetlost"

>> Nešto misteriozno i VELIKO je palo iz svemira u Rusiju...

Kao i obično, pogledajte snimku sami te prosudite o čemu se tu radi. kako na snimci pri normalnoj brzini ne bi lutali, napominjemo da se jedan od NLO-a vidi između 27 i 28 sekunde videa, kako brzo prolijeće ispred zgrade pri desnoj sredini ekrana. No da biste ga primijetili, morat ćete dobro napregnuti oči.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene