Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pametna ideja

Psećim izmetom do besplatnog interneta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako kažu da je sreća kad stanete u pseći izmet, to je za većinu ljudi jedna od najgorih stvari koje vam se mogu dogoditi dok hodati ulicom.

Ostavljanje psećeg izmeta iza svojih ljubimaca globalni je problem, a Meksikanci su se dosjetili kako tome stati na kraj. Izumili su stroj Poo Wifi koji pseći izmet 'pretvara' u besplatni internet. Portal Terra udružio se s agencijom DDB i tako je nastao stroj koji bi trebao motivirati vlasnike da počiste iza svojih pasa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nesretni slučaj Tragedija u Puli: Muškarca prignječio velik i težak stroj, preminuo na licu mjesta Slika nije dostupna Nesreća na radu Radni stroj prignječio i usmrtio radnika na rivi

>> Svinjskim izmetom protiv bučnih huligana

Ovisno o količini izmeta stroj vam izračuna koliko ste besplatnih minuta interneta dobili. Logično, vlasnici većih pasa će bolje proći. Kako ne bi bilo varanja, da netko umjesto izmeta ubacuje kamenje, svaki automat će imati hostesu koja će pomoći vlasnicima ubaciti vrećicu s izmetom. Ipak, dozvoljava se da se u kantu baca i 'obično' smeće.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene