Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesretni slučaj

Tragedija u Puli: Muškarca prignječio velik i težak stroj, preminuo na licu mjesta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom istovara teških strojeva s kamiona, nesretnog muškarca zdrobio. Muškarac je pokušavao namjestiti valjak koji se dislocirao, prilikom čega ga je zbog neravnoteže stroj zdrobio te je zbog težine stroja muškarac preminuo na licu mjesta.

Policija je u petak oko 15,15 sati zaprimila dojavu da je na Šijanskoj cesti u Puli smrtno stradao muškarac.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zadobila teške ozljede Užas u Puli: Parkirano vozilo krenulo nizbrdo i prešlo preko vlasnice Sudar u Puli očevid u tijeku FOTO Teška nesreća u Puli: Vatrogasci izvlačili ljude iz auta, troje prevezeno u bolnicu

Nesreća se dogodila oko 15 sati kada je 55-godišnjak unutar radionice zajedno s nekoliko osoba, pomoću dizalice, stroj tzv. savijačicu spustio do praga ulaznih vrata radionice, a zatim su pomoću valjaka gurali stroj uz zid radionice. U jednom trenutku 55-godišnjak se sagnuo te polugom pokušao namjestiti valjak koji je kliznuo van donjeg dijela stroja, te je stroj zbog težine pao na njega.

Tijelo preminulog je po nalogu nadležne državne odvjetnice prevezeno na Odjel patologije OB Pula radi obavljanja obdukcije.

Nakon dojave o nesreći, na teren su upućeni su vatrogasci i hitna medicinska pomoć, no 55-godišnjaku se više nije moglo pomoći, javlja PU Istarska. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene