Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi tweet

IRONIJE LI: Prvu poruku Putin je poslao...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na društvenoj mreži Twitter nedavno je omogućeno pregledavanje prvih poruka svih korisnika. Evo kome je prvo pisao moćni Putin...

Na popularnoj društvenoj mreži Twitter od četvrtka se može vidjeti koja je bila vaša prva poruka na toj mreži, ali i prva poruka ostalih korisnika.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tajni agent Američki špijun prodao tajne Rusima: "Prvo je poslao ovo pismo, a onda tajne o vojnom napadu jedne države" Ruski predsjednik Vladimir Putin - 2 Nije odao počast Kremlj tvrdi da je Putin ožalošćen: "Malo je vjerojatno da itko razumije kroz što on prolazi"

'Twitter je zatvoren': Turska blokirala pristup društvenoj mreži

Nije trebalo puno da se netko sjeti pregledati profil ruskog predsjednika Vladimira Putina čiji prvi tweet, objavljen na njegovom službenom profilu na engleskom jeziku, danas djeluje ironično.

Vladimir Putin svoj je prvi tweet uputio ni manje ni više nego američkom predsjedniku Baracku Obami. 'Čestitam izabranom predsjedniku SAD-a Baracku Obami', stoji u prvom tweetu predsjednika Putina kojeg je objavio krajem 2012. nakon Obamine druge pobjede na američkim izborima. 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene