Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KAKO SE OSJEĆATE?

Provjerite zdravstveno stanje s Huawei Watch GT 2 Pro pametnim satom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Inovativna tehnološka rješenja olakšavaju našu današnjicu te nam pomažu pri praćenju zdravlja i brzoj reakciji, ako je ona potrebna.

 Na tržištu postoje razne vrste uređaja i aplikacija koji olakšavaju redovitu kontrolu zdravlja, planiranje prehrane ili zakazivanje sastanka sa zdravstvenim stručnjakom. Huawei je jedan od lidera na tržištu nosive opreme specijalizirane za nadzor zdravlja, a sljedeća generacija Watch GT serije serije još je jedan dokaz toga. Novi Huawei Watch GT 2 Pro može vam lako postati vodič i podrška u izgradnji zdravih navika.

Pročitajte i ovo Tri domaće aplikacije koje će vas zabaviti ove blagdane HUAWEI DONOSI Naše, a svjetske: Tri domaće aplikacije koje vrijedi istražiti i poduprijeti Slika nije dostupna HUAWEI Audio knjige sve su popularniji, moderan način "čitanja"

Tehnologije usmjerene na postizanje balansa

Danas je pitanje održavanja dobrog zdravlja i tjelesne kondicije postalo još važnije nego prije. Ukupno fizičko i mentalno blagostanje s jedne je strane vrlo osobno pitanje, a s druge strane riječ je i o društvenom trendu koji se promiče na društvenim mrežama. Iako se čini da svatko od nas vodi zdrav način života, to baš i nije istina. Jeste li provjerili koliko dnevno prijeđete koraka? Manje od 10 tisuća? Spavate li 8 sati i još uvijek se osjećate umorno? Jeste li ikad razmišljali koliko dugo duboko spavate dok se odmarate? Ili koja je vaša razina stresa?

Da biste odgovorili na sva ova pitanja, posegnite za odgovarajućim alatima. I dok razgovaramo o naprednim tehnologijama, Huawei Watch GT 2 Pro jedno je od rješenja koje će vam pomoći da učinkovito vodite računa o vlastitom zdravlju. Pogledajte kako!

Pripremite se za aktivnost

Svatko od nas zna zlatno pravilo da je bavljenje sportom zdravo. Iako smo svjesni prednosti koje tjelesna aktivnost donosi, još uvijek nam nedostaje volje za aktivnošću. Pronalazimo svakojake izgovore koji nam omogućuju da odustanemo od redovitog treninga. "Nemam načina izmjeriti vrijeme i udaljenost tijekom trčanja", "Vježbanje s telefonom je nespretno", "Uređaj se mora stalno puniti"... zvuči poznato? Ali što ako bi odjednom svi ti izgovori nestali? To će se dogoditi kad počnete koristiti Huawei Watch GT 2 Pro.

Podržavajući precizno praćenje podataka za više od 100 načina vježbanja, uključujući 17 profesionalnih načina i 85 prilagođenih načina, najnoviji Huawei flagship pametni sat podržava vas u praćenju svih vaših aktivnosti. Za svaku vježbu, uključujući vježbe poput joge ili jazza, sat će bilježiti podatke, uključujući vrijeme vježbanja, kalorije, puls, rezultate treninga, vrijeme oporavka i druge. Nakon treninga, potreban je samo jedan klik da biste stvorili cjeloviti grafikon koji možete podijeliti sa svojim prijateljima na društvenim mrežama i motivirati ih da se pridruže zdravom načinu života.

Također, ne zaboravite na redovite šetnje koje će vas možda iznenaditi svojim učincima. Bez obzira na oblik tjelesne aktivnosti koji preferirate, poslušajte savjet osobnog trenera koji vam je na zapešću i koji vam svakodnevno pomaže - Huawei Watch GT 2 Pro.

Kvalitetan san zahvaljujući TruSleep™2.0 tehnologiji

Događa li vam se da se probudite nekoliko puta tijekom noći? Imate problema sa snom? Ili osjećate umor kad se probudite? San je osnovna fiziološka potreba kojoj u prosjeku posvećujemo 1/3 života, stoga je vrlo važno da bude istinski učinkovit i najkvalitetniji mogući. Vrijeme sna, njegova duljina i građa glavna su pitanja postavljena u kontekstu postizanja kvalitetne razine odmora potrebne za naše svakodnevno funkcioniranje. Iz svih ovih razloga vrijedi pratiti kvalitetu sna i iskoristiti mogućnosti koje nudi inovativna značajka TruSleep™ 2.0 dostupna uz Huawei Watch GT 2 Pro.

Na koji način tehnologija funkcionira? TruSleep™ 2.0 je vodeća infracrvena tehnologija za praćenje sna. Bez ometanja korisnika tijekom sna, može pratiti fazu sna, puls u stvarnom vremenu, disanje, kao i analizirati njegovu kvalitetu.

Nadalje, Huawei TruSleep™ 2.0 automatski nadgleda cijelo vrijeme sna, uključujući kada korisnik zaspi i probudi se, udio laganog sna, udio dubokog sna i REM fazu. Na temelju takvih podataka točno identificira šest tipičnih problema sa snom: nesanica, lagani san, buđenje usred sna, prerano buđenje, sanjivost i neredovito vrijeme sna. Zvuči li vam nešto od ovoga poznato? Ako je vaš odgovor „da”, isprobajte više od dvjesto personaliziranih savjeta za poboljšanje kvalitete vašeg sna.

Brinite o svom srcu uz Huawei

Nekoliko studija dokazuje da stres na poslu i loš san povećavaju vjerojatnost od kardiovaskularnih bolesti. To su čimbenici rizika s doista ozbiljnim posljedicama, zbog čega je potrebno svakodnevno kontrolirati njihovu razinu. Huawei Watch GT 2 Pro pomaže vam pronaći način da se opustite i vratite načinu života koji je usredotočen na udobnost i jednostavnost. Također, sat pomaže u praćenju najvažnijih zdravstvenih parametara, uključujući puls.

TruSeen™ tehnologija omogućuje 24-satno praćenje otkucaja srca koje je razvio Huawei, a kad god vam otkucaji srca prijeđu normalnu razinu, novi Huawei pametni sat pruža inteligentne podsjetnike koji vas obavještavaju o problemu i omogućuju hitnu reakciju. Bez obzira radi li se o treningu ili spavanju, sat će pravovremeno otkriti vaš puls kako bi vam pružio cjelodnevnu zaštitu.

Udahnite duboko i oslobodite se stresa

Ubrzan život, velika opterećenost, mnoge profesionalne i osobne obveze, komplicirani odnosi, društveni pritisak ili osjećaj neizvjesnosti zbog budućnosti - mnogo je razloga koji nam izazivaju stres. Kako se nositi sa svakodnevnim osjećajem nervoze? Postoje razni načini, a tjelesna aktivnost pomoći će vam da razbistrite glavu. Štoviše, vrijedi pokušati kontrolirati osjećaj stresa i uzdati se u tehnologiju koja nam može pomoći u mjerenju razine stresa koju osjećamo.

Huawei Watch GT 2 Pro zahvaljujući TruRelax™ tehnologiji nudi cjelodnevno praćenje stresa i danonoćno brine za vaše zdravlje. Pokušajte vježbati dah kako biste se oslobodili stresa i regulirali svoje raspoloženje u pravo vrijeme. Pozitivno stanje uma za posao i život zasigurno će olakšati suočavanje s novim izazovima.

Za one koji žele više


Osim vrhunskog pametnog sata Watch GT 2 Pro, Huaweijevim su korisnicima na domaćem tržištu dostupni i brojni drugi napredni uređaji. U ponudi prodajnih partnera mogu se pronaći i vrhunski povoljni pametni telefon P Smart 2021, sportski pametni sat s pregršt funkcija - Watch Fit, a tu su i premium bežične slušalice FreeBuds Pro i FreeLace Pro. Također, ove godine kompanija je zaokružila svoj hardverski ekosustav u Hrvatskoj predstavljanjem MateBook serije prijenosnika koje odlikuju iznimne performanse i izdržljiva baterija, a nedavno je na globalnoj razini predstavljena i nova Mate 40 serija pametnih telefona.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2019. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Za više informacija posjetite: http://consumer.Huawei.com

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene