Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čije li je?

Pronašao divovsko oko za koje znanstvenici ne znaju kome pripada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok je šetao plažom, jedan je čovjek s Floride pronašao plavu očnu jabučicu za koju znanstvenici ne znaju kojem biću pripada.

Gino Covacci pronašao je veliko plavo oko dok je šetao uz Pompano plažu na Floridi, piše The Mirror.  Covacci je novinarima rekao kako je još uvijek bilo krvavo kad ga je pronašao. 'Oko je bilo vrlo svježe, još uvijek je krvarilo dok sam ga stavljao u vrećicu', rekao je.

>> Ribič pronašao ljudski prst u pastrvi

Oko je predao policiji koja ga je proslijedila Institutu za oceanografiju i ribarstvo. Fotografija velikog oka stavljena je i na Facebook čiji korisnici nagađaju da pripada divovskoj lignji. Ipak, kako bi bili sigurni, stručnjaci s Instituta će ga poslati kolegama u Sankt Petersburgu na daljnja testiranja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna odbacuje sumnje Šefica kineskog instituta za koji neki tvrde da je krivac za "curenje" koronavirusa: "Imamo tri živa soja virusa iz šišmiša" Operacijska sala (Foto: Dnevnik Nove TV) Ispred svog vremena Hrvatski liječnici još jednom korak ispred svih: Prvi u svijetu obavili revolucionarnu operaciju oka tehnologijom koju su sami izumili

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene