Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Projekt 100

Možda vam ovo pomogne da ostvarite novogodišnje odluke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novogodišnjih odluka teško se pridržavati, ali bi nedavno pokrenuti trend mogao pomoći u održavanju discipline ovoga siječnja, a možda i duže.

Projekt 100, koji od sudionika očekuje da naprave nešto ili nauče u 100 dana, pokrenut je u studenome 2013. i već ima 10.000 registriranih sudionika, javlja agencija France Presse.

Pročitajte i ovo Ilustracija svjetski popularna platforma TikTok izazovi kobni i za djecu u Hrvatskoj: Režu si dijelove tijela, piju tablete, objavljuju kompromitirajuće snimke Ilustracija Ignoriraju upozorenja Novi opasni izazov na društvenim mrežama: "To može izravno dovesti do gubitka svijesti ili zatajenja srca"

Njegovi korisnici objavljuju na internetskoj stranici projekta giveit100.com niz video snimki u trajanju od 10 sekundi kako bi pokazali svoj napredak u savladavanju nekog izazova, što je dosad uključivalo sve - od gubitka suvišnih kilograma i prestanka 'grickanja' noktiju do usavršavanja arapskog jezika i slaganja Rubikove kocke. Jedan sudionik je čak odlučio napraviti 100 internetskih stranica u 100 dana.

Najzanimljivijih 14 novogodišnjih odluka!

Projekt je pokrenula internetska senzacija Karen X. Cheng, bivša direktorica Microsofta, koja je postala popularna u srpnju nakon što je objavila na internetu video o tome kako je naučila plesati u godinu dana. Taj uspjeh bio je inspiracija za Chen da pokrene projekt 100. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene