Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu joj davali šanse

Pala u komu, a ono što je uslijedilo mnogima može zvučati - nemoguće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je prerano za bilo kakve prognoze o Sharistinom zdravstvenom stanju, obitelj i prijatelji presretni su ovim čudom te se nadaju kako će uskoro moći Sharisti donijeti njezino dijete.

Sharista Giles bila je u petom mjesecu trudnoće kada je u prosincu doživjela automobilsku nesreću zbog koje je pala u duboku komu. Liječnici su njezinoj obitelji rekli da joj je stanje iznimno kritično te da se iz kome nikada neće probuditi, no prije dva dana, hrabra je 20-godišnjakinja otvorila oči i svima dokazala kako je spremna boriti se za život.

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

Jezivo: Htjeli su je isključiti s aparata, a nije mogla dati znak da sve čuje

"Doktori su nam rekli da više ništa ne mogu učiniti", rekla je Beverly Giles, majka stradale djevojke.

Na zahtjev obitelji Sharista je premještena u rehabilitacijski centar u Tennesseeju, a kada su čuli da je otvorila oči, otišli su je posjetiti, piše Sky news.

"Bolnička je soba bila dupkom ispunjena koliko nas je došlo", rekla je gospođa Giles te ispričala kako su liječnici bili prisiljeni poroditi mladu ženu u siječnju, dok je još bila u komi.

Kada je rođeno dijete je težilo manje od jednog kilograma, no sada je naraslo, iznimno dobro napreduje i teži gotovo tri kile. Ime mu još nisu dali već ga nazivaju "Baby L".

"Kada joj je otac pokazao fotografiju djeteta, Sharista najprije je pogledom slijedila oca, a potom okrenula glavu prema fotografiji", ispričala je gospođa Giles koja je presretna što joj kćer reagira na njih.

Iako je prerano za bilo kakve prognoze o Sharistinom zdravstvenom stanju, obitelj i prijatelji presretni su ovim čudom te se nadaju kako će uskoro moći Sharisti donijeti njezino dijete. Nadaju se da će djevojka uskoro napredovati te da će što prije izaći iz bolnice ne bi li uživala sa svojom obitelji i novorođenim djetetom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene