Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatna glupost

Prkosio smrti skokom s litice u malo jezerce!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Volite skakati u vodu? Voli i mladić s ove snimke, no njegov skok nije običan, već izrazito opasan i nepromišljen.

Kad mlade Amerikance prodrma adrenalin oko skakanja u vodu, onda se dogodi i video snimka koju niže teksta možete pogledati.

Pročitajte i ovo Ilustracija Venecija na nogama VIDEO Skočio s trokatnice u kanal, sad ga traži policija. Gradonačelnik poručio: ''Pokušavamo identificirati idiota'' Slika nije dostupna Svidio mu se adrenalin VIDEO: Tom Cruise više ne želi kaskadere - leti kao ptica!

Jedva vidljiv na rubu litice iznad malenog jezerceta, mladić se priprema za izrazito opasan skok. Visinu nam je teško procijeniti, no sigurno nije manja od 25 ili 30 metara!

'Snima se', dovikuje mu prijatelj i u tom trenutku mladić skače niz liticu 'na noge' u jezero. Strahovit tresak prilikom ulaska u vodu dovoljan je da bilo tko pretrne od straha, no mladić izranja neozlijeđen i dere se snimatelju 'Duguješ mi petaka, pušioničaru!'.

Iako je vratolomni skok prošao bez posljedica, nitko zapravo ne bi trebao izvoditi ovakve vratolomije, jer su šanse da vam se dogodi nešto loše jednostavno prevelike. Pogledajte ovu nevjerojatnu snimku.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene